Sony Xperia Z1 vs HTC One hurtig sammenligning

4 september var en rigtig stor dag for Android verden - Samsung annoncerede Galaxy Note 3 og en SmartWatch , Galaxy Gear. Der var en masse hype omkring denne begivenhed , men noget mere imponerende skete den dag - Sony annoncerede Xperia Z1, deres andet flagskib enhed for dette år.

Put ærligt, det er en sindssyg enhed, men hvor godt betyder det udfører mod nogle af de andre flagskibe , vi har set tidligere på året ? HTC One er en kraftfuld håndsæt at alle virkelig var ophidset over. Så, hvordan Z1 stak op imod det?

Lad os finde ud , skal vi? I et kapløb ? Springe direkte til den video , eller på anden måde holde med os, da vi tage et nærmere kig på Sony Xperia Z1 og HTC One i denne sammenligning .

Designe og bygge kvalitet


Xperia Z1 er lavet af aluminium , hvilket giver den enhed, godt bygget og holdbare føler, at vi alle længes efter . Men Sony tog det et skridt videre ved at dække enheden i glasset. Så ikke alene er det en robust enhed, men det er også stilfuld. Selvfølgelig har du til at huske på, at glasset bryder meget lettere end andre materialer , så droppe smartphone måske ikke ideel .

Ikke desto mindre glasset giver Xperia Z1 en glat og behagelig fornemmelse i hånden , og selvom det er en smule glat , kan du få en dejlig, fast greb om Z1 .

HTC Ens krop er lavet af aluminium, hvilket gør enheden føles godt bygget og holdbare. En af grundene til at mange folk som HTC One er på grund af metal chassis, da den blanke plast på de fleste enheder føles billigt og godt, ikke så holdbare som vi gerne vil have det til at være. Sagt , HTC One, som påvist i vores drop test, kan tage en hel slå før han bliver ubrugelig.

Ikke alene er det metal chassis stilfulde på HTC One, men det gør også for en lettere greb , reducere dine chancer for rent faktisk at tabe enheden. Det føles også godt i hånden .


Bedømmelse : HTC og Sony gjorde et fremragende stykke arbejde i at bygge kvalitet til One og Xperia Z1 . Begge er meget holdbare og stilfulde enheder. Det er en uafgjort .

Display


Sonys Xperia Z1 udstyret med en 5 -tommer Full HD Truliminous skærm med X - Reality motor, i stand til 1.920 x 1.080 opløsning , normeret til en imponerende 440ppi . Farverne er levende, og betragtningsvinkler er meget bedre , end de var tidligere på året med Sony Xperia Z.

I det andet hjørne har vi HTC One, sportslige en 4,7 -tommer Full HD LCD-skærm er i stand til 1.980 x 1.080 opløsning , normeret til en kæmpestor 468ppi . Farver i HTC One er levende , hvilket gør Sense 5 ser virkelig slick på denne enhed , og betragtningsvinkler er også rigtig god.

Bedømmelse : Med Truliminous display indgreb med X - Reality motor tager Xperia Z1 sejren. Det er en helt fantastisk skærm.

kamera


I den ene hånd har vi Sony Xperia Z1, sportslige 20,7 -megapixel Exmor RS CMOS-billedsensor med G Lens ( 27mm vidvinkel og F2.0 blænde) . Når det kommer til optik, det er helt sikkert en af ​​de bedste kameraer , du ser i en smartphone. Selv om vi ikke var i stand til at gøre en hel masse test , billedkvaliteten er fantastisk, farvegengivelsen er meget god, og sensoren er i stand til at fange en masse detaljer .

Som for HTC One , har vi en bageste kamera med 4 Ultrapixels , der er beregnet til at fange mere kvalitet fotos ved at tage mere lys ind. Billedkvaliteten er god, selvom det er bestemt ikke så god som HTC gjorde det ud til at være. Ikke desto mindre er det et godt kamera med en bred vifte af modes og scener til rådighed, såsom HTC Zoe . Farvegengivelse er gjort meget godt , og det indfanger en pæn mængde detaljer .

Bedømmelse : Det kommer til at være svært at konkurrere med Sonys 20,7 -megapixel kamera optik , især med den brede vifte af tilgængelige tilstande til at gøre dit foto rigtig pop. Xperia Z1 vinder , selvom HTC One kamera er ingen daske .

batteri


Sony Xperia Z1 udstyret med en massiv ikke- flytbare 3.000 mAh batteri - det er kun 100 milliampere timer mindre end Galaxy Note 2 kapacitet. Selvfølgelig , du vil få brug for nogle alvorlige magt til at understøtte , at Full HD Truliminous skærm og X- Reality motor arbejder i tandem . Når man ser på specs Xperia Z1 er sportslige , 3.000 mAh er ikke så meget, men det vil helt sikkert få dig gennem arbejdsdagen , måske endda længere.


Som for HTC One , har det en langt mindre magtfuld ikke- flytbare 2.300 mAh enhed , selv om enheden er bare ikke så krævende som Xperia Z1 . Det vil få dig gennem arbejdet dag og lettere , og hvis du ikke har nok magt til venstre , vil batteri spare funktioner hjælper dig eek ud af, at sidste bid af behov juice.

Bedømmelse : Både Xperia Z1 og HTC One har imponerende batterier. Men de ikke udføre på samme niveau . Sony Xperia Z1 har behov for en større kapacitet på grund af alle de nyeste og krævende hardware det sportslige . HTC One har nogle høje ende specs , men de er ikke nær så krævende som Z1 , er det således ikke behøver nær så meget magt. Det er en uafgjort .

specs


Inde i Sony Xperia Z1 har vi en Snapdragon 800 processor clocket til 2.2GHz , bakket op af en Adreno 330 GPU og 2GB RAM. Det kommer i 16 GB intern hukommelse med understøttelse af et microSD-kort , skal du nødt til at udvide denne lagring. Endelig har sine IP55 og IP58 certificeringer for vand-og støvafvisende .

HTC One vs Nokia Lumia 928 aa én ydelse

På den anden side har vi den HTC One med sin Snapdragon 600 quad -core processor clocket ved 1.7GHz , bakket op af en Adreno 320 GPU og 2GB RAM. Ulempen her er manglen på et microSD-kort slot , men det kommer i 32 og 64 GB modeller , selvom 64GB version er eksklusiv gennem AT & T.

Bedømmelse: The Sony Xperia Z1 og HTC One er begge på samme niveau i den forstand, at de får selv nogle af de mest krævende opgaver udført, selvom Z1 vinder med sine tilsat vand og støv beskyttelse.

software


Sony er kendt for at være temmelig forsimplet , når det kommer til software . Xperia Z1 interface ligner lager Android , ekko nogle af de designelementer af Ice Cream Sandwich, og samtidig have alle de store forbedringer af Jelly Bean. Men du stadig få en sværm af små Apps og Sonys forudinstallerede apps på enheden.

Der er virkelig ikke har været en hel masse ændringer til softwaren , da Xperia Z udgivelse, hvilket kan være en god eller dårlig ting. Vi vil overlade op til dig. Den store del er, at Sonys UI ikke mangler nogen lydhørhed som TouchWiz og sans 5. .

HTC One

Apropos Sense 5 , det er bare hvad der er indlæst på HTC One. Selv om det ikke har nær så mange funktioner og forbedringer som TouchWiz , er der stadig en vis mængde af passivitet , men hvis du kan komme forbi det, det er en ret smart UI.

Bedømmelse : Sonys Xperia Z1 er mester her , tilbyder en bestand Android -lignende oplevelse med et par mindre tilføjelser , men stadig holde tingene lydhør og glat.


wrap Up


Sonys Xperia Z1 er en ond enhed , overgår kvaliteten af ​​de fleste flagskibe , der lancerede dette år. Det pakning nogle vanvittige hardware, såsom Snapdragon 800 og dens monstrøse 20,7 -megapixel kamera, og , selvfølgelig, den Exmor RS Sensor .

Hvis der er én enhed, der er klar til at ruske op i Android verden , det er Xperia Z1 , selv om det ikke er at sige enheder som HTC One er ikke gode længere. Tværtimod , de er store håndsæt !

Hvad er der sket her er, at Sony har sat en ny bar af forventningerne. Fremadrettet forventer jeg at se virksomheder ekko den enorme mængde af kvalitet, der gik ind i Z1 med deres egne fremtidige håndsæt.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad